Доставка, плащане, срокове, връщане, рекламация

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Доставка на продукти от IDGARDEN-BG.COM се извършва на територията на цялата страна с куриерска фирма ЕКОНТ до офис на куриера или до вратата на посочения от получателя адрес. Доставката е за сметка на получателя.

Срокът за доставка е до четири работни дни.

Когато поръчаният от Вас продукт не е наличен на склад, ние ще Ви уведомим за това.

IDGARDEN-BG.COM  запазва правото си за промени по наличността на артикулите, дори да не е навременно отбелязано на сайта.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

  • Наложен платеж - плащане в брой при доставка
  • Чрез банков превод.

При банков превод използвайте уникалния идентификационен номер на поръчката като основание за плащане. Поръчката няма да бъде изпратена преди получаването на превод по банковата сметка на Ай Ди Гарден ЕООД. Цената за доставка се плаща допълнително от клиента при получаване на пратката.

Банкова сметка:

IBAN: BG71FIN91501017329125
BIC: FINVBGSF
Банка: ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА АД
Ай Ди Гарден ЕООД

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ

Връщане на закупена стока може да бъде направена в рамките на 5 работни дни след получаване на поръчката.

Стоката се изпраща на адреса на фирмата, като разходите по транспорта се покриват от клиента.

За да бъдат върнати обратно закупените стоки, задължително условие е те да бъдат в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта им. Молим Ви продуктите, да бъдат разопаковани внимателно, тъй като, ако желаете да върнете продукти, те трябва да бъдат със запазен търговски вид. Задължително стоките трябва да са придружени от всички документи по продажбата (касова бележка, стокова разписка, фактура или гаранционна карта).

На връщане и отказ не подлежат стоки, които не отговарят на тези условия. IDGARDEN-BG.COM има право да откаже връщането на продукт, съобразно действащото законодателство.

В случай, че плащането е направено по банков път, възстановяването на суми става чрез нареждане на обратна операция по банковата сметка на клиента в срок до 30 дни.

IDGARDEN-BG.COM има право да отложи възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно.

РЕКЛАМАЦИЯ

При предявяване на рекламация потребителят трябва да уведоми IDGARDEN-BG.COM в писмена форма.

Потребителят има право на рекламация при:

  • Констатирани липси;
  • Дефекти на стоката;
  • Несъответствие с обявената търговска марка и модел.