За нас

IDGARDEN–BG.COM е онлайн магазин за градинска техника и голям брой резервни части за нея. При нас ще намерите техника за поддържане на двора и градината, която да удовлетвори и най-взискателните стопани, а когато са Ви необходими резервни части за градинската техника, можете да разчитате на нас. Ние сме предпочитано място за всеки собственик на селска къща, вила или дворно място. Осигуряваме и сервиз за Вашата градинска техника.

Всеки продукт в онлайн магазина е представен с подробно описание, което ще Ви помогне да се ориентирате за техническите параметри на всяка една градинска техника или резервни части за нея, с цел да направите най-добрия за Вас и за Вашите нужди избор.

Предимството на онлайн търговията е лесната достъпност и възможността за поръчки от всяка точка на България. Нашите клиенти могат да разчитат на бърза доставка. Продуктите, поръчани през нашия онлайн магазин, се доставят с куриерска фирма ЕКОНТ до посочен от Вас адрес или до офис на куриерската фирма, след предварителна заявка.

Нашият онлайн магазин за градинска техника е разработен и поддържан от квалифицирани специалисти. За да задоволим всички изисквания на нашите клиенти, информацията за продуктите постоянно се актуализира и обновява.

Ще се радваме да бъдете наши клиенти! Ако се нуждаете от помощ при избора си на предлагани от нас градинска техника или резервни части за нея, пишете ни или се обадите на телефон: 0889 66 41 64!